Dingen die ik echt mis van vroeger

Dingen die ik echt mis van vroeger.

1. De tekenfilms van vroeger vond ik zoveel leuker dan die van nu.
Ik was groot  fan van Bobby’s World & Pokemon!
Wie kent het nog?  Aaaai over de boltijd! 
bobbys-world

2. Als kind had je nooit zorgen, en altijd tijd zat. Je kon als kind het klokje mooi rond slapen en full-time spelen. Geen stress over op tijd zijn, alles werd voor je gedaan. Geen idee wat je vanavond moet koken, nee het wordt gewoon voor je gedaan! Hmmm.. kon ik soms nog maar kind zijn!

3. In het weekend langer op mogen blijven, en dan een bakje chips met glaasje (kinder)cola krijgen. Dat was iedere keer weer 1 groot feest. Je waardeerde dat bakje chips en glaasje cola toen zoveel meer. Nu vreet ik een hele zak chips leeg en sla ik 10 liter cola achterover bij wijze van!

4. Je hebt gewoon 12 weken vakantie. Pfff wat een tijd!

5. Campina snoepjes.. mmm ouders hadden liever niet dat we ze kregen i.v.m. stikgevaar ,maar ze waren zo lekker!
download
6. Plakje worst krijgen bij de slager… Waarom geldt dit trouwens alleen voor kinderen? Pffff, soms loopt het water nog in me mond als ik zie dat een klein kindje een plakje worst krijgt. En ik dan???

7. Helemaal los gaan op de hits van K3  en dan stiekem make-up pakken! En er vervolgens als een clown bijlopen. En dan serieus denken dat je een prinsesje bent.

8. Hutten bouwen in de bossen, en dan doen alsof je in de ridder tijd leefde of een andere historisch verhaal. Grote fantasieën en uren plezier!

Welke dingen mis jij nou echt van vroeger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *