10 dingen die je nog niet over mij wist

P1020645
10 dingen die je nog niet over mij wist.

1. Dat ik ontzettend slordig ben ,ik ben altijd alles kwijt. Van sleutels tot mobiele telefoon tot handtas tot haarborstel. Werkelijk alles. Terwijl ik wel heel perfectionistisch ben. Alles heeft zijn plekjes bij mij thuis en nog ben ik het altijd kwijt.  Soms kan ik dan erg boos op mezelf worden. Ik heb mezelf al heel veel tactieken aangeleerd ,maar naar een uur ben ik gewoon weer vergeten. Ik heb mezelf maar geleerd: Deal with it! Dit ben ik! =)

2. Dat ik heel erg bang ben voor onweer. Zodra het onweert word ik onrustig of soms zelf dat ik ervan moet huilen van angst. Dit is met de jaren gelukkig wel iets minder geworden ,maar nog ben ik er als de dood voor! Bang dat het inslaat ,hele scenario’s maken.

3. Ook ben ik erg bang dat de wereld zal vergaan ,van natuurrampen tot dat ik denk dat de wereld ooit uit elkaar zal springen als een bom. Soms kan ik mezelf er zoveel mee bezighouden dat ik allemaal filmpjes op YouTube ga zoeken van tsunami’s tot  orkanen.

4. Ik neem mezelf altijd voor gezonder en sportiever te gaan leven. Uiteindelijk doe ik er niks mee en gooi ik mezelf nog vol met alles wat zoet is en vet. Hangend op de bank met mijn favoriete series!

5. Vroeger als kindje wilde ik altijd graag zo vies mogelijk thuis komen van het spelen(tot kapotte kleren toe) mijn ouders zeiden altijd dat ze voor mij beter een overall konden kopen ,nu is alles wat vies is mega smerig en haat ik het om vies te zijn. Ik was mijn handen als ik iemand de hand heb geschud en heb gezien dat deze niet naar mijn horen schoon waren. En dit is precies met het huishouden. Ons huisje moet altijd helemaal clean zijn ,en zodra ik bij iemand ben waar het wat viezer is ,begint het me te kriebelen om vrijwillig te gaan poetsen. Ik haat vies en rommel!

6. Ik heb een obsessie voor kleine knuffeldiertjes. Die zacht zijn en ook nog een knuffelfactor hebben van het maximale. Zelf heb ik een konijntje “Olaf”. Zodra ik er mee knuffel smelt ik helemaal weg in mijn eigen wereldje.
Zeg nou zelf ,dit is toch zoooooo schattig!
11133798_866115793424254_1040987759178789324_n
7. Dat ik de eerste keer ben gezakt voor mijn VMBO met 1/10 ,en uiteindelijk met de herkansingen dik geslaagd was. Dit kwam puur ,omdat ik niet gemotiveerd was in school. Ik vond het niet leuk ,leerden nooit. School vond ik toen niet belangrijk! Maar toen ik gezakt was ,goed na ging denken en beter me best ging doen!

8. Dat ik vroeger groot fan was van K3 en altijd helemaal los ging op hun muziek. En allemaal dansjes in elkaar ging zetten en dan ging optreden voor de klas. En altijd droomde dat ik zelf ooit in een eigen meidengroep mocht spelen. Soms luister ik nog weleens naar hun liedjes en dan weet ik nog precies welke dansjes ik vroeger deed!

9. Dat ik Disney dvd’s spaar en er in totaal al meer dan 100 heb. En ik hier echt rommelmarktjes voor afga ,om weer een nieuwe te scoren. Disney blijft leuk!!

10. En heel cliché maar zeker waar. Ik heb het allerliefste vriendje van de hele wereld!
P1020603

Liefs,
Annelisa xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *