Dingen die ik echt mis van vroeger

Dingen die ik echt mis van vroeger.

1. De tekenfilms van vroeger vond ik zoveel leuker dan die van nu.
Ik was groot  fan van Bobby’s World & Pokemon!
Wie kent het nog?  Aaaai over de boltijd! 
bobbys-world

2. Als kind had je nooit zorgen, en altijd tijd zat. Je kon als kind het klokje mooi rond slapen en full-time spelen. Geen stress over op tijd zijn, alles werd voor je gedaan. Geen idee wat je vanavond moet koken, nee het wordt gewoon voor je gedaan! Hmmm.. kon ik soms nog maar kind zijn!

3. In het weekend langer op mogen blijven, en dan een bakje chips met glaasje (kinder)cola krijgen. Dat was iedere keer weer 1 groot feest. Je waardeerde dat bakje chips en glaasje cola toen zoveel meer. Nu vreet ik een hele zak chips leeg en sla ik 10 liter cola achterover bij wijze van!

4. Je hebt gewoon 12 weken vakantie. Pfff wat een tijd!

5. Campina snoepjes.. mmm ouders hadden liever niet dat we ze kregen i.v.m. stikgevaar ,maar ze waren zo lekker!
download
6. Plakje worst krijgen bij de slager… Waarom geldt dit trouwens alleen voor kinderen? Pffff, soms loopt het water nog in me mond als ik zie dat een klein kindje een plakje worst krijgt. En ik dan???

7. Helemaal los gaan op de hits van K3  en dan stiekem make-up pakken! En er vervolgens als een clown bijlopen. En dan serieus denken dat je een prinsesje bent.

8. Hutten bouwen in de bossen, en dan doen alsof je in de ridder tijd leefde of een andere historisch verhaal. Grote fantasieën en uren plezier!

Welke dingen mis jij nou echt van vroeger?

15 dingen die niemand durft te vragen. ♥

15 dingen die niemand durft te vragen 

P1050972

1 Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dit is verschillend. Net wanneer die open of dicht is…

 2 Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Ja meestal wel ja! Leuk als aandenken, denk ik dan. Vervolgens verdwijnen ze in de prullenbak.

3 Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee, ik laat die fijn staan! Deden andere dat ook maar…

4 Gebruik je to-do lijstjes?
Ik gebruik de bekende Wunderlist app, dus ja!

5 Heb je sproeten?
Jup, en ben er erg blij mee. Vooral in de zomer komen ze mooi naar buiten.

6 Heb je ooit in de bosjes geplast?
Ja, vaak zat. Nu soms nog als ik nodig moet!

7 Hoe groot is je bed?
Kingsize boxspring! Maar soms lig ik nog op het randje!
P1020425
8 Ben je lui?
Ik heb zeker mijn momenten. Maar ben meestal wel een ADHD’tje. Altijd bezig zijn en moeilijk een rust momentje kunnen nemen!

 9 Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Ja, ik ben sowieso vrij snel geïrriteerd als me iets niet lukt. Ik irriteer me nu bijvoorbeeld aan dat niet alles lukt met mijn hosting site.

10.Kauw je op potloden en pennen?
Nee, gadverdamme!!!!

11.Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nope..

12 Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Heel vaak nog, Disney fanaat hierzo!

 13 Tel je de treden als je de trap oploopt?
Jup altijd, het zijn er 26 volgens mij!

14 Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Ja, ik hou van dansen. Overal waar het kan en mag!

15 Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?
Ja, motorkap open en dan zon staafje eruit halen en dan checken bij de meter. Toch!?

Liefs Annelisa
xx

10 dingen die je nog niet over mij wist

P1020645
10 dingen die je nog niet over mij wist.

1. Dat ik ontzettend slordig ben ,ik ben altijd alles kwijt. Van sleutels tot mobiele telefoon tot handtas tot haarborstel. Werkelijk alles. Terwijl ik wel heel perfectionistisch ben. Alles heeft zijn plekjes bij mij thuis en nog ben ik het altijd kwijt.  Soms kan ik dan erg boos op mezelf worden. Ik heb mezelf al heel veel tactieken aangeleerd ,maar naar een uur ben ik gewoon weer vergeten. Ik heb mezelf maar geleerd: Deal with it! Dit ben ik! =)

2. Dat ik heel erg bang ben voor onweer. Zodra het onweert word ik onrustig of soms zelf dat ik ervan moet huilen van angst. Dit is met de jaren gelukkig wel iets minder geworden ,maar nog ben ik er als de dood voor! Bang dat het inslaat ,hele scenario’s maken.

3. Ook ben ik erg bang dat de wereld zal vergaan ,van natuurrampen tot dat ik denk dat de wereld ooit uit elkaar zal springen als een bom. Soms kan ik mezelf er zoveel mee bezighouden dat ik allemaal filmpjes op YouTube ga zoeken van tsunami’s tot  orkanen.

4. Ik neem mezelf altijd voor gezonder en sportiever te gaan leven. Uiteindelijk doe ik er niks mee en gooi ik mezelf nog vol met alles wat zoet is en vet. Hangend op de bank met mijn favoriete series!

5. Vroeger als kindje wilde ik altijd graag zo vies mogelijk thuis komen van het spelen(tot kapotte kleren toe) mijn ouders zeiden altijd dat ze voor mij beter een overall konden kopen ,nu is alles wat vies is mega smerig en haat ik het om vies te zijn. Ik was mijn handen als ik iemand de hand heb geschud en heb gezien dat deze niet naar mijn horen schoon waren. En dit is precies met het huishouden. Ons huisje moet altijd helemaal clean zijn ,en zodra ik bij iemand ben waar het wat viezer is ,begint het me te kriebelen om vrijwillig te gaan poetsen. Ik haat vies en rommel!

6. Ik heb een obsessie voor kleine knuffeldiertjes. Die zacht zijn en ook nog een knuffelfactor hebben van het maximale. Zelf heb ik een konijntje “Olaf”. Zodra ik er mee knuffel smelt ik helemaal weg in mijn eigen wereldje.
Zeg nou zelf ,dit is toch zoooooo schattig!
11133798_866115793424254_1040987759178789324_n
7. Dat ik de eerste keer ben gezakt voor mijn VMBO met 1/10 ,en uiteindelijk met de herkansingen dik geslaagd was. Dit kwam puur ,omdat ik niet gemotiveerd was in school. Ik vond het niet leuk ,leerden nooit. School vond ik toen niet belangrijk! Maar toen ik gezakt was ,goed na ging denken en beter me best ging doen!

8. Dat ik vroeger groot fan was van K3 en altijd helemaal los ging op hun muziek. En allemaal dansjes in elkaar ging zetten en dan ging optreden voor de klas. En altijd droomde dat ik zelf ooit in een eigen meidengroep mocht spelen. Soms luister ik nog weleens naar hun liedjes en dan weet ik nog precies welke dansjes ik vroeger deed!

9. Dat ik Disney dvd’s spaar en er in totaal al meer dan 100 heb. En ik hier echt rommelmarktjes voor afga ,om weer een nieuwe te scoren. Disney blijft leuk!!

10. En heel cliché maar zeker waar. Ik heb het allerliefste vriendje van de hele wereld!
P1020603

Liefs,
Annelisa xx